Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vaterpolisti Jadrana razbili Partizan!

Vaterpolisti Jadrana razbili Partizan!

U polufinalu će Jadran igrati protiv domaćina Juga

Jadran je uvjerljivom pobjedom 18:6 protiv Partizana u zadnjem kolu Triglav A1 regionalne vaterpolske lige potvrdio da mu je mjesto na final-fouru. Splićani su se među četiri najbolja kluba u regiji plasirali već u prošlom kolu trijumfom u Budvi, sada su odradili posao protiv 'crno-bijelih' rutinski, pokazali su razliku u kvaliteti, ali i da forma zadnjih tjedana raste.
Nikad do sada, otkako se Regionalna liga igra od 2008. godine, Split nije imao predstavnika na final-fouru, sada je Jadran uspio ući u to elitno društvo u jednoj od najjačih svjetskih liga.
Na final-fouru, koji će se igrati 13. i 14. travnja u Dubrovniku, u polufinalu će Jadran igrati protiv domaćina Juga, dok će se u drugom polufinalu sastati zagrebačka Mladosti i Jadran iz Herceg Novoga.

Jadran - Partizan 18:6
Split - Bazen u Poljudu.
Gledatelja: 300.
Četvrtine: 4:2, 5:1, 6:2, 3:1
Suci: Andreja Stanojević (Srbija), Jakov Blašković (Hrvatska).

Jadran: Anić, Strujić, Goreta (1), Marinić-Kragić (4), Srhoj, Butić (2), Pejković, Power (1), Marelja, Visković (2), Milardović (2), Šetka (4), Buzdovačić, Bušelić (2).

Partizan: Belopavlović, Bulajić, Kasum, Janković, Lukić, Kikaleishvili (1), Tomić, Barač, Vićković, Manojlović (1), Radanović (1), Radonjić (1), Andrin, Vučinić (2).

Peterci: Jadran 4 (4), Partizan -
Igrač više: Jadran 2 od 4, Partizan 1 od 11.

Vaša reakcija na temu