Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Kakve bi bile reakcije na ovu pogrešku da se dogodila protiv Hajduka?

VIDEO: Kakve bi bile reakcije na ovu pogrešku da se dogodila protiv Hajduka?

Još jedna zanimljiva situacija

Gorica je na svom terenu poražena od Osijeka (0:3), a hat-trick je postigao Mierez. Izdvajamo pogodak kojega je zabio nakon velike pogreške vratara Banića, koji je praktički dodao protivničkom igraču loptu u noge.

Već smo pisali, pa opet ponavljamo. Sjetite se samo hajke na Banića i Maloču u vrijeme dok se Hajduk borio za prvo mjesto, a Pukštas nadskočio vratara Gorice. Banić je inače odličan čuvar mreže, ali ove polusezone je povezao nekoliko kikseva od kojih je ovaj možda i najveći. No, nitko ga i ne spominje, valjda zato što se nije dogodio protiv Hajduka pa nije zanimljivo.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu