Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Pogledajte pogodak splitskog stopera za Livorno protiv Leccea

VIDEO: Pogledajte pogodak splitskog stopera za Livorno protiv Leccea

Zabio je nogom sa 18 metara

Splitski stoper Luka Bogdan zabio je sjajan pogodak za Livorno protiv Leccea. On je u 31. minuti presjekao jedan napad domaćih pa povukao loptu, a kad je došao na 18 metara precizno je naciljao vratarev donji lijevi kut.

U 37. minuti je Diamanti zabio za 0:2, što je bio rezultat s kojim se otišlo na odmor, a onda je u nastavku uslijedio preokret.

Za Lecce je najprije zabio La Mantia u 61. minuti, zatim Arrigoni u 78., a konačnih 3:2 postavio je svojim drugim golom La Mantia u 92. minuti. Livornu su u nastavku isključena dva igrača, Fazzi u 62. minuti, te pred sam kraj Diamanti.

Gol Bogdana možete pogledati u videu na 0:33

Vaša reakcija na temu