Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Torcida Mertojak došla u Češku navijati za svoje kuglače: 'Stvorili su do sada neviđenu atmosferu na međunarodnim kuglačkim natjecanjima'

VIDEO Torcida Mertojak došla u Češku navijati za svoje kuglače: 'Stvorili su do sada neviđenu atmosferu na međunarodnim kuglačkim natjecanjima'

KK Mertojak danas će se u polufinalu Svjetskog kupa sastati s prvakom Mađarske

Nevjerojatan uspjeh ostvarili su kuglači splitskog Mertojaka na Svjetskom kupu koji se održava u češkom gradu Blansko. Nakon dva dana kvalifikacija na kojem je sudjelovalo 14 državnih prvaka Mertojak je zauzeo treće mjesto te će se u današnjem polufinalu sastati s prvakom Mađarske, ekipom Zalaegerszegi TK.

Drugi polufinalni par čine prvak Njemačke SKV Rot-Weiss Zerbst '99 e.v. (prošlogodišnji pobjednik Svjetskog kupa i prvak Europe) te prvak Slovačke ZP Sport a.s. Podbrezova.

- Ovom uspjehu pridonijela je Torcida Mertojak stigavši na zadnji dan kvalifikacija i stvorivši dosad neviđenu atmosferu na međunarodnim kuglačkim natjecanjima. Oni su nas gurnuli da ostvarimo ovaj uspjeh - rekao nam je Branko Bosanac, tajnik KK Mertojaka.


Vaša reakcija na temu