Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk VIJESTI S POLJUDA: Povratak Ohandze u ovom trenutku nije moguć, mali su izgledi za dolazak Simića, Vučuru ipak nova prilika

VIJESTI S POLJUDA: Povratak Ohandze u ovom trenutku nije moguć, mali su izgledi za dolazak Simića, Vučuru ipak nova prilika

Sutra je prva prozivka pred početak priprema

Vijest da je Franck Ohandza trenutno slobodan igrač zagolicala je maštu mnogih, no od njegova povratka u Hajduk nema ništa. Kontakt je opet uspostavljen, ali Ohandza više nije Hajdukova realnost  On je, naime, s Poljuda otišao u trenutku kada mu je ugovor garantirao cca 150.000 eura godišnje, a sada će svoj novi klub koštati barem milijun, te ima ponude sa svih strana, a čak bi ga četiri kluba iz Kine voljela vidjeti u svojim redovima. U svakom slučaju, od eventualnog povratka Ohandze nema ništa.

Što se stopera Milana Stefana Simića tiče, kontakt je tu uspostavljen, ali su mnogo veći izgledi da će on u neki od klubova Serie A. Dakle, postoje izgledi da obuče bijeli dres, ali su u ovom trenutku jako mali.

Mijenjaju se i okolnosti glede nekih igrača koji su već bili otpisani, što se posebno odnosi na Stipu Vučura. 'Bijeli' još nikoga nisu doveli, Borja Lopez je u procesu rehabilitacije, a Ardian Ismajli nakon operacije izvan stroja pa će Vučur početi pripreme s prvom momčadi, kao i mladi stoper Ivica Batarelo, koji je bio predviđen za posudbu.

Sličan je slučaj i kod Andre Fomitschowa, koji je i prošle zime bio predviđen za odlazak, ali je ostao jer se ozlijedio Hysen Memolla. U ovom trenutku je Hajduk na lijevom boku ostao samo na Domagoju Bradariću pa će, do eventualnog dovođenja novog igrača, pripreme početi i Fomitschow.

Definitivno su otpisani Memolla, Šehić i Filip, koji kreću s drugim sastavom.   

Vaša reakcija na temu