Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vilibald Vuco karijeru nastavlja u Alavesu

Vilibald Vuco karijeru nastavlja u Alavesu

Trenirat ću s prvom momčadi, a igrati za drugu koja se natječe u četvrtom rangu - rekao nam je igrač

Vilibald Vuco karijeru nastavlja u Alavesu. Nakon što je s Rudešom boravio na pripremama u Španjolskoj, odlučeno da tamo i ostane...

- U razgovoru s direktorom objašnjeno mi je da oni u meni vide potencijal. Trenirat ću s prvom momčadi, a igrati za drugu koja se natječe u četvrtom rangu, a želi izboriti plasman u viši. Tu oni smatraju da im mogu puno pomoći, a ujedno se i pokušati nametnuti za prvi sastav. Sve skupa mi je svakako veliki izazov - kazao nam je Vuco.

Dodajmo još da je sin Siniše Vuce svojedobno bio u omladinskom pogonu Hajduka, a u Prvu HNL je ušao s Rudešom, gdje je i igrao u jesenskom dijelu prvenstva. Ugovor s Alavesom Vuco je potpisao na godinu dana.

Vaša reakcija na temu