Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Zoran Vulić: Hajduk je izgubio težinu i respekt kod sudaca

Zoran Vulić: Hajduk je izgubio težinu i respekt kod sudaca

Odigrali smo dobru, kvalitetnu utakmicu, sveli Rijeku na taj jedan udarac

 Hajdukov trener Zoran Vulić nakon remija s Rijekom je rekao:

- Odigrali smo dobru, kvalitetnu utakmicu, sveli Rijeku na taj jedan udarac, po meni jako problematičan. Ali to se na Poljudu stalno događa. Hajduk je izgubio težinu i respekt kod sudaca, tražimo samo da bude realno i ništa drugo.

Potom je dodao:

- Odigrali smo dobru utakmicu, osim desetak minuta drugog poluvremena, gdje nas je poremetio udarac Gorgona. Ovo je putokaz kako moramo igrati, Hajduk kod kuće mora igrati ovako. Pobjeda bi nam puno značila, ali ona se nije dogodila. Moramo sad razmišljati o Kupu, dignuti glavu i samo raditi, a bodovi će doći.

O igri Jurića je kazao...

- Stanko Jurić je za mene odigrao fantastičnu utakmicu, on je plus za ovu momčad, ali i cijela grupa je odigrala puno agresivnije nego do sada.

O igri Jradija je kazao:

- Kad igrate sa četiri napadača, očekujete da zabiju gol. Momci su dali što imaju, šteta što nas ni sreća nije poljubila. teško je igrati pred praznim gledalištem, znamo koliko nam fali Torcida, mogu im samo čestitati.

Igrao je s dva zadnja vezna...

- Njih dvojica su motoričniji igrači, nego kad igra Palaversa. Zbilja su Juranović i Stanko odigrali odličnu utakmicu.

Vaša reakcija na temu