Foto: Joško Šupić VULIĆ TRAŽI STRIJELCA: Caktaš je još uvijek najefikasniji igrač Hajduka u ovoj sezoni

VULIĆ TRAŽI STRIJELCA: Caktaš je još uvijek najefikasniji igrač Hajduka u ovoj sezoni

Pogledajte tko je sve postizao pogotke za Hajduk u ovoj sezoni

Hajduk je u ovoj sezoni odigrao 10 utakmica, šest u prvenstvu i četiri u Europi, a najviše pogodaka je postigao Mijo Caktaš koji je odigrao šest utakmca.

'Bijeli' još uvijek nemaju pobjedu u prvenstvu, a jedan od glavnih zadataka trenera Zorana Vulića bit će riješiti pitanje efikasnosti, odnosno vođe navale. Evo kakvo je stanje s Hajdukovim strijelcima u ovoj sezoni:

1. Mijo Caktaš 3 gola - dva je zabio iz jedanaesteraca, po jedan Rijeci i Slaviji, s tim da je protiv Bugara u gostima još i poentirao iz igre

2. Stanko Jurić 2 - imao je minutažu u sedam utakmica, a zabio je Slaviji u gostima i Lokomotivi kod kuće (1:1)

Ahmed Said Said 2 - Oba gola je zabio u Europi, Slaviji u Splitu i FC SB-u u gostima. Sudjelovao je u osam utakmica, a od terena ga je udaljila kazna nakon crvenog kartona zarađenog protiv Gorice

4. Jairo de Macedo da Silva 1 - Sudjelovao je u sedam utakmica (nije smio nastupiti u prva tri europska dvoboja), a jedini je pogodak zabio u posljednjem susretu protiv Slaven Belupa u gostima (1:1)

Mirko Ivanovski 1 - Nominalno je bio prvi napadač, odigrao je devet utakmica i zabio pogodak Interu u Zaprešiću iz jedanaesterca (2:2)

Zoran Nižić 1 - On je već otišao, poentirao je u prvom kolu, u porazu od Osijeka (1:4)

Ante Palaversa 1 - Odigrao je četiri utakmice, a zabio je protiv Intera u Zaprešiću (2:2)

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare