Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Za Hajduk potpisuje Senijad Ibričić!

Za Hajduk potpisuje Senijad Ibričić!

Nakon predstavljanja novog stručnog vodstva slijedi finalizacija Ibrinog povratka

Senijad Ibričić potpisuje za Hajduk! Eto najnovije vijesti s Poljuda, koja je procurila odmah nakon što su predstavljeni novi trener i sportski direktor...

Ibričić bi već danas trebao i službeno postati novi član 'bijelih', vratiti se u klub s kojim je proživio najljepše dane svoje karijere i bio najbolji igrač u 2010. godini, kada je osvojen Kup Hrvatske i izboren plasman u skupinu Europske lige, što je bio zadnji značajniji europski uspjeh.

Ibričić je u Hajduk doveden iz Zagreba, kojemu je plaćeno 1,5 milijuna eura odštete, a prodan je u Lokomotiv Moskvu za 5 milijuna eura.

Iz Lokomotiva je posuđivan u Gaziantepspor i Kasimpasu, a potom je gotovo u svakom prijelaznom roku kao jedna od opcija bio njegov povratak u Hajduk. Sada je ta priča ušla u 'foto - finiš', Ibričić je korak do povratka na Poljud, danas će biti završni razgovori.

Vaša reakcija na temu