Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Za Rijeku se vraćaju Velez i Roguljić, a možda i - Vlašić!

Za Rijeku se vraćaju Velez i Roguljić, a možda i - Vlašić!

Velazquez je potpuno oporavljen, a neizvjestan je povratak Ohandze

Hajduk će u Rijeci moći računati na oporavljenog Veleza, te Antu Roguljića, koji je odradio kaznu zbog žutih kartona.

S Poljuda doznajemo da postoji mogućnost da zaigra i Nikola Vlašić, koji se jako dobro oporavio i sad treba vidjeti kako će trenirati ovaj tjedan.

Već za Lokomotivu se bio vratio Velazquez, ali trener Burić ništa nije želio riskirati, pa ga je ostavio na klupi, no sada će gotovo sigurno zaigrati. Toma Bašić je također putovao u Zagreb, bio je među 20 igrača, ali on i Velez su ostali izvan zapisnika.

Na pitanje o tome kada će se vratiti Ohandza nitko nema precizan odgovor, zanimalo nas je hoće li biti spreman makar za polufinale Kupa s Dinamom, no niti to još nije poznato. 

Vaša reakcija na temu