Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Za splitske beskućnike prikupljeno 104.133,61 kuna donacija, u akciju se uključio i izbornik Dalić

Za splitske beskućnike prikupljeno 104.133,61 kuna donacija, u akciju se uključio i izbornik Dalić

Ovo je najveća donacija u povijesti udruge MoSt

 Sedma po redu akcija 'Tone hrane za splitske beskućnike' u organizaciji četiri sportska novinara(4N) Bernarda Jurišića, Blaža Duplančića, Marina Maljkovića i Tomislava Gabelića okončana je rekordnom donacijom od 104.133,61 kunu, što je po informacijama koje smo dobili iz udruge 'MoSt' najveća donacija u povijesti udruge.

- Koristimo priliku zahvaliti svima koji su sudjelovali i podržali akciju, od sportaša, preko klubova do sponzora akcije koji su nesebično pomogli osigurati hranu i higijenske potrepštine za one kojima je pomoć najpotrebnija - rekli su organizatori akcije '4N'.

Zahvalili su: HNK Hajduk Split, Marjan Taekwondo Klub, KK Split, ŽKK Split, GOLF KLUB Split, Četiri kafića, Splitski Klub Olimpijaca, JK Mornar, VK Jadran Split, VK Bura Split, TK Zmajevo Oko, Plesni klub Sedmi Vjetar, TK St-Kwan, CAF, HS tajlandskog boksa, ŽNK Marjan, NK Adriatic Split, tvrtkama Tommy i Mesna industrija Braća Pivac, Mario Maloča, Lovre Kalinić, Goran Milović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Nikola Vujčić, Antonio Plazibat, Rada Ignjatić i Zlatko Dalić.

- Iako su sve donacije jednako vrijedne i velike, jedan detalj vrijedi istaknuti jer o njemu nismo do sada govorili. Naime, nakon što je akcija već završila a donacija bila uručena udruzi 'MoSt', nazvao nas je izbornik Zlatko Dalić, koji je vidio prilog o akciji na TV, i zamolio da se i on uključi u akciju donacijom u ime svoje obitelji. I upravo ta nam je donacija osigurala da pređemo planiranu cifru od 100.000,00 kuna. Ne samo to, na putu do Livna izbornik je svratio do Splita kako bi osobno uručio donaciju, i fotografirao se sa štićenicima 'MoSt-a' - otkrili su organizatori akcije. 

Vaša reakcija na temu