ZA SVA VRIMENA: NK Varteks donirao 7.500 kn za ime u tematskom parku!

ZA SVA VRIMENA: NK Varteks donirao 7.500 kn za ime u tematskom parku!

Potez NK Varteks može biti putokaz i navijačima Hajduka da se čim prije uključe u otkup dionica

Postoje sportska prijateljstva koja nadrastu taj epitet 'sportska'.  To se sad već može kazati za odnos Hajduka i Našeg Hajduka s jedne te NK Varteks s druge strane.  Varaždinci su tako odlučili i uplatili 7.500 kuna za mjesto u tematskom parku kod stadiona Hajduka.  Naš Hajduk tako sad s ponosom može kazati da će to mjesto krasiti i ime NK Varteksa, uz sve ostale donatore projekta 'Za sva vrimena'. 

Možda nije zgoreg podsjetiti kako je Naš Hajduk uplatio Varteksu 1.911 kuna kad su oni skupljali novce, a HNK Hajduk je u siječnju organizirao prijateljski susret s Varaždincima, tijekom kojeg je prikupljeno oko 40.000 kn za njihov klub. Stoga se može kazati da će se suradnja dva tima koja odbijaju biti dio močvarne infrastrukture,  kao i njihovih navijača, nastaviti.

Nije tajna kako se dio članova Hajduka učlanilo u NK Varteks kao podršku prijateljskom klubu, a članarina u NK Varteks iznosi 150 kn godišnje (Online pristupnica). 

Potez NK Varteks može biti putokaz i navijačima Hajduka da se čim prije uključe u otkup dionica i projekt 'Za sva vrimena' kako bi Klub ostao u rukama onih kojima je najviše stalo - njegovih navijača. 

Više o projektu na stranicama www.nashajduk.hr .

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare