ZA SVA VRIMENA: Točno godinu dana od početka projekta i videa kojeg morate ponovno pogledati!

ZA SVA VRIMENA: Točno godinu dana od početka projekta i videa kojeg morate ponovno pogledati!

Tada započeti projekt trajnog je karaktera i još uvijek je u tijeku

Na današnji dan prije točno godinu dana, izabrana generacija navijača Hajduka 'narušila' je svakodnevnicu na splitskom FESB-u stvarajući jedan od emotivnijih i najgledanijih navijačkih video uradaka još od proslave 100 godina Kluba. Malo je navijača koji su ostali ravnodušni na sliku s FESB-a i početka ključnog projekta  otkup dionica naziva 'Za sva vrimena'. 

Iza emocije na videu krije se ideja Hajduka, Kluba u vlasništvu svojih navijača, običnih ljudi koji neizmjerno vole svoj Klub i koji vjeruju kako mi sami možemo i hoćemo vratit Hajduk gdje mu je mjesto. 

Tog 13. lipnja 2017. oko 500 navijača spontano je na kraju prezentacije novog projekta otkupa dionica počelo pjevati neslužbenu navijačku himnu zadnjih godina - pjesmu Zbog jedne ljubavi. 

Nakon prezentacije, njih preko 200 odmah se uključilo u projekt 'Za sva vremena', kako mjesečnim donacijama putem trajnog naloga, tako i putem jednokratne godišnje uplate. 

Tada započeti projekt 'Za sva vrimena' trajnog je karaktera i još uvijek je u tijeku. Ova izabrana generacija ima priliku učiniti Hajduk klubom u vlasništvu navijača, neraskidivo povezanog s onim što ga i čini posebnim - svojim navijačima, odnosno članovima. 

Postati član izabrane generacije može se uključenjem u projekt 'Za sva vrimena!' i donacijom simboličnog mjesečnog (27-150 kn) ili godišnjeg (324-1.800 kn) iznosa putem stranice www.nashajduk.hr . 

U videu pogledajte kako je to izgledalo na početku projekta prije točno godinu dana...

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare