'Za titulu Dinama su najzaslužniji Damir Mišković koji je rasprodao momčad, te Nadzorni odbor Hajduka koji je sve što je bilo dobro prosuo u dva tjedna'

'Za titulu Dinama su najzaslužniji Damir Mišković koji je rasprodao momčad, te Nadzorni odbor Hajduka koji je sve što je bilo dobro prosuo u dva tjedna'

Barišić i Mamić se trebaju baviti onim što znaju, a to je uvoz-izvoz

Joško Jeličić je u emisiji Stadion na pitanje tko je najzaslužniji za Dinamov naslov prvaka je odgovorio:

- Cinik u meni će reći da je najzaslužniji Damir Mišković zato što je zbog opstojnosti i egzistencije svog kluba rasprodao prošlosezonsku momčad koja bi u ovoj ligi, po mojoj slobodnoj procjeni, imala 28 bodova prednosti, a i Nadzorni odbor Hajduka koji je imao sjajan tajming da sve ono što je bilo dobro prospe praktički u dva tjedna.

Nakon pobjede Rudeša nad Dinamom (1:0) je kritizirao Barišića i Mamića, odnosno njihove procjene glede struke...

- Oni o nogometnoj igri i struci znaju onoliko koliko sam ja davno zaboravio. Trebaju se baviti onim što znaju, a to je uvoz-izvoz. Prije svega izvoz jer uvoz im je katastrofalan. Na kraju će nastradati Jurčević, bio bi pravi raritet da ga smijene nakon Rudeša. Imenovanje četvrtog trenera bio bi presedan.

O susretu 'bijelih' i Osijeka je kazao:

- Hajduk od derbija s Dinamom 'slobodno pada'. Bila je to najneurednija igra Hajduka pod Kopićem, Hajduk je dobro prošao. NLO, pardon NO, je ponovo napravio jednu stvar koja po meni nije dobra. Ako ne znaju sportsku strukturu, moraju poznavati psihologiju: ako treneru produžujete ugovor na godinu dana, a s druge strane je sportski direktor koji će tu biti tri mjeseca, što trener i sportski direktor predstavljaju u svlačionici, pogotovo ako je atmosfera između domaćih i stranih igrača zapaljiva? Na koji način da Kopić to riješi ako mu ne daju autoritet?

Istaknuo je Jeličić primjer Rijeke...

- Tamo svak zna pravila ponašanja, štiti se trenera, često i na štetu igrača, ona je uvijek disciplinirana i organizirana.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare