Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Zekić: Bodom sam zadovoljan, a u Kupu ćemo biti hrabriji i točniji

Zekić: Bodom sam zadovoljan, a u Kupu ćemo biti hrabriji i točniji

Ne mogu reći nešto prebajno o utakmici

 Trener Osijeka Zoran Zekić je nakon remija s Hajdukom rekao:

- Ne mogu reći nešto prebajno o utakmici, bila je tvrda s dosta nervoze. Ušli smo u utakmicu bojažljivo, poslije toga smo krenuli bolje, othrvali se pritisku, zabili gol, a nakon toga smo imali jaki broj netočnih dodavanja, falio nam je zadnji pas.

Potom je nastavio:

- Trener Hajduka je ubacio sve što ima u napadu, a ja sve što može skočiti, ali primili smo gol. No, ne moožeš doći na Poljud, osvojiti bod i reći da nisi zadovoljan. Nije mi drago što smo protiv Dinama i danas primili gol u 93. minuti.

O Kupu je kazao:

- Prvo se nadam da ćemo mi biti kvalitetniji. življi, hrabriji i točniji. To je Kup, nemamo pravo na grešku i moramo biti puno koncentriraniji.

Vaša reakcija na temu