Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Zekić: Meni je nenormalno da jedan Hajduk ima šest ili sedam stranaca u prvih jedanaest

Zekić: Meni je nenormalno da jedan Hajduk ima šest ili sedam stranaca u prvih jedanaest

Ne mogu reći da sam presretan jer smo danas trebali dobiti utakmicu i to uvjerljivo

 Trener Osijeka Zoran Zekić nakon remija s Hajdukom (1:1) je rekao:

- Ne mogu reći da sam presretan jer smo danas trebali dobiti utakmicu i to uvjerljivo. Osijek nikad od kad je Hrvatske nije odigrao ovakvu utakmicu na Poljudu, puno puta smo došli u priliku, ali zabili smo samo jedan gol. Ono što me raduje, kad sam postao trener prije dvije godine moj prethodnik je 'poginuo' ovdje, izgubio je 3:0 uz posjed 82:18, a mi smo danas pokazali da smo na pravom putu.

Zatim je dodao:

- Ne znam čemu taj strah kad dođemo u šansu, da smo bili malo hrabriji bilo bi još ljepše.

Upitan je zašto je bio ljut na poluvremenu...

- Poništen nam je u prvom poluvremenu čist gol. Žalostan sam i nije mi jasno dodvoravanje ikom kad nikome ništa ne treba. Situacija je bila na knap, to ne može Superman vidjeti, a kaže se da treba dati prednost napadaču.

Na kraju je zaključio:

- U ovoj ligi ne može više nitko nikoga lagano pobijediti, u ovoj ligi ima sve više stranaca, a ja sam krivac što ih u Osijeku nema, nego su tu domaći igrači. Meni je nenormalno da jedan Hajduk ima šest ili sedam stranaca u prvih jedanaest. Mislim da to nije pravi put. Krenemo li ovim smjerom, ionako imamo sve manje djece, bojim se da nam se dobro ne piše.

Vaša reakcija na temu