Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk Željko Kopić: U zadnjih 48 sati sam dodatno spoznao neke stvari oko Hajduka

Željko Kopić: U zadnjih 48 sati sam dodatno spoznao neke stvari oko Hajduka

U datom trenutku se nitko ne bavi jako lošim terenom na Poljudu, problemom sa suđenjem u Osijeku koje je usmjerilo utakmicu, nego se jednostavno traži stalno rezultat

Hajdukov trener Željko Kopić nakon utakmice je rekao:

- Zadovoljan sam s prolazom u sljedeću rundu i pobjedom na ovom gostovanju. Zadnjih par dana nije bilo ugodno, ali uspjeli smo se skupiti na pravi način. U prvom dijelu smo kontrolirali utakmicu sve do jedanaesterca koji je vratio Slaviju u igru. U drugom dijelu je bio sličan scenarij, zabili smo gol i dozvolili protivniku da oživi. Okrećemo se sada nedjelji, Lokomotivi i svemu dalje što slijedi.

Umjesto Beširovića je ušao Jurić...

- Stanko mi je cijelo vrijeme bio u primislima i stalno imam osjećaj da svojim radom i kvalitetom zaslužuje priliku. Ono što se Dinu dogodilo je samo jedna od situacija koje nam se događaju, ali iz toga moramo izaći jači. Želim reći da je i Ljubić u jednoj situaciji odreagirao fantastično i dao svoj doprinos pobjedi.

U završnici je uveo Vučura, zaigrao s petoricom u obrani.

- Očekivao sam da će pred kraj Slavia pokušati s dugim loptama, htio sam da se stabiliziramo u zraku.

O dvostrukom strijelcu Caktašu je kazao:

- Mijo se evidentno da se trudi i pokušava, dao je veliki trkački doprinos. Ona je situacija kod jedanaesterca bila neoprezna, sami sebi smo zakomplicirali život s bgreškama koje moramo svesti na najmanju moguću mjeru.

Toma Bašić je opet bio u prvih jedanaest...

- Odigrao je dobru utakmicu, no ne bih htio sve pojedinačno analizirati. Bilo je s mentalnog aspekta izuzetno zahtjevno, ali kao momčad smo odreagirali dobro. Podvući ćemo crtu, analizirati i posvetiti se Lokomotivi.

Još je dodao:

- U zadnjih 48 sati sam dodatno spoznao neke stvari oko Hajduka i bilo mi je izuzetno stalo da ostvarimo prolaz, da vratimo mentalnu stabilnost.

Upitali smo ga što je to spoznao...

- Onaj pritisak o kojemu pričamo, kojega Hajduk nosi... U datom trenutku se nitko ne bavi jako lošim terenom na Poljudu, problemom sa suđenjem u Osijeku koje je usmjerilo utakmicu, nego se jednostavno traži stalno rezultat, te je ova utakmica nosila puno što se tiče energije i svega onoga što Hajduk zaslužuje. Ovo je bila jedna od zahtjevnijih utakmica i u končanici sam sretan što smo izborili prolazak.

Vaša reakcija na temu