Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Željko Kopić: Osjećaj je užasan

Željko Kopić: Osjećaj je užasan

Steaua nije ništa posebno napravila

 Hajdukov trener Željko Kopić nakon utakmice je rekao:

- Prvo poluvrijeme je to bila utakmica bez kvalitete, imali smo previše pogrešaka, u nastavku smo mijenjali igrače i sistem, potrudili se igrati ofenzivnije. Nakon što smo zabili gol, Steaua nije ništa posebno napravila, ali su zabili pogodak u završnici.

O golovima je kazao:

- Kod prvog je bila nekakva ruka, nisu imali niti jednu čistu situaciju, a druga je došla iz centaršuta. Jako je loš osjećaj nakon svega.

Upitan je je li pomislio da je gotovo nakon Saidova pogotka...

- Nakon izjednačujućeg gola je bio fokus što protivnik radi, bili smo ekstra stabilni. Igrali smo s Hamzom i Mijom ispred zadnje linije. Nisu nas doveli u veće probleme. Osjećaj je sada užasan.

O posljedicama ispadanja je kazao:

- Sigurno da svaki poraz nosi svoje. Što se tiče stožera, to su ljudi koju su profesionalci, daju sve za momčad. Što se tiče ekipe, atmosfera je bila izuzetno pozitivna, bili smo odlučni da ostvarimo pozitivan rezultat. Kad dođeš nadomak cilju sigurno da je osjećaj loš.

Vaša reakcija na temu