Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Željko Kopić: Osjetio sam da je trenutak za Futacsa i povratak igri s tri klasična napadača

Željko Kopić: Osjetio sam da je trenutak za Futacsa i povratak igri s tri klasična napadača

Trener Hajduka je konstatirao kako ima razumijevanja za Futacsa

 Hajdukov trener Željko Kopić nakon utakmice je rekao:

- Odigrali smo dobru utakmicu, Futacsu smo dozirali minutažu. Osjetio sam da je trenutak da krene od prve minute i da se vratimo igri s tri klasična napadača. Gyurcso i Futacs igraju dobro, ali cijela ekipa je bila na visini zadatka i s dobrom energijom. Nismo Cibaliji puno toga dopustili u tranzicijama, zadovoljan sam odigranom utakmicama.

Upitan je hoće li igrači 'poletjeti' uoči Dinama...

- Nisu poletjeli, mi od prvog dana imamo postulate što se tiče ponašanja, igranja i treniranja. Imamo jasan put kojim idemo i svi znaju da je cilj sada ostati stabilan i napraviti kvalitetnu regeneraciju.

Zračio je zadovoljstvom...

- Danas je protok lopte bio puno kvalitetniji, bokovi su se dobro dizali, vidio sam dosta dobrih stvari.

Izmjene je prokomentirao:

- Dvojicu igrača smo vadili isključivo zbog trećeg žutog kartona. Imali smo dosta peha i izostanaka što se tiče ozljeda i bolesti, a sada nam i trening izgleda kako treba s pravim brojem igrača.

Konstatirano je da Said u par navrata nije htio dodati, čak mu je i publika zviždala...

- Imam razumijevanja za njega, logično je da kad u nekom periodu ne zabiješ gol da se nađeš u disbalansu ifde je što napraviti, ali dobro je radio, analizu ćemo napraviti.

Vaša reakcija na temu