Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ževrnja nagradio srebrnog Stipanovića sa 40 tisuća kuna

Ževrnja nagradio srebrnog Stipanovića sa 40 tisuća kuna

Splitski jedriličar je kazao da će mu pomoć dobro doći u rješavanju stambenog pitanja, s obzirom da je već godinama podstanar

Župan Zlatko Ževrnja primio je danas u zgradi Županije srebrnog splitskog olimpijca, jedriličara Tončija Stipanovića, te mu je uručio novčanu nagradu u iznosu od 40 tisuća kuna.

Ževrnja je čestitao Stipanoviću na iznimnom uspjehu, te obećao kako će pomoć Županije biti u maksimalnim granicama mogućnosti...

- Baš kao i Tonči, cijela naša olimpijska reprezentacija je ostvarila fantastičan uspjeh. Teritorijalno nismo veliki, a što se tiče medalja 17. smo na svijetu. To je ona lijepa strana priče. Međutim, postoji i ona druga strana. Amaterski sport je težak, i sam pomažem takvim sportašima već 26 godina. Znam koliko je Tončiju bilo teško da svojim znanjem, radom i upornošću dođe do ove medalje. Ponos si Splita, županije i Hrvatske - kazao je Ževrnja.

Stipanović se zahvalio županu na novčanoj nagradi, koja će mu, kako kaže, dobro doći u rješavanju stambenog pitanja, s obzirom da je godinama podstanar.

- Znate, nemam nijednog sponzora i svaka financijska pomoć je i više nego dobrodošla. Hvala i na lijepim riječima. Dao sam u Riju sve od sebe, a uvijek će ostati ona mala žal za tim zlatom. Međutim, pred nama je Tokio 2020. godine, za koji smo već postavili jasan cilj - zlatno odličje.

U ime JK Mornara kod župana je stigao predsjednik kluba Lenko Jakelić, koji je zamolio za dodatnu pomoć kako bi se ispuni postavljeni cilj, a to je zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Već sad smo otvorili to poglavlje u našem radu. Volio bih kad bi nas podržali u tom cilju. Pred nama je mnogo rada i nadam se da ćete imati  razumijevanja za naše potrebe - rekao je Jakelić.

Vaša reakcija na temu