Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zlatko Dalić: Hvala dragom Bogu na prolasku u drugi krug, moramo ostati mirni i ponizni

Zlatko Dalić: Hvala dragom Bogu na prolasku u drugi krug, moramo ostati mirni i ponizni

Rekao sam na poluvremenu igračima da ćemo dati pogodak ako tako nastavimo

Izbornik Zlatko Dalić je nakon trijumfa nad Argentinom (3:0) rekao:

- Čestitam igračima, odigrali su fantastičnu utakmicu, bili su u svakom segmentu utakmice bolji. Sve čestitke njima. Od kad sam došao na klupu Hrvatske, stalno sam optimista. Ono što je važno jest da su dečki to prihvatili i znaju da mogu.

O Rebiću je kazao:

- Ante je bio malo nervozan, preagresivan. rekao sam mu na poluvremenu da ću ga morati brzo mijenjati, taj naš visoki presing je urodio plodom. On je odradio svoj zadatak, a potom izašao.

Potom je dodao:

- Brozović je bio življi i brži od svih igrača koje smo imali na raspolaganju za tu poziciju. Mi smo stvorili tri prilike u prvom dijelu, rekao sam na poluvremenu igračima da ćemo dati pogodak ako tako nastavimo. Kad odigramo ovako, nema straha za rezultat.

Na kraju je zaključio:

- Hvala dragom Bogu prošli smo u drugi krug, ali moramo ostati mirni i ponizni i ići dalje. Znam da je sad u Hrvatskoj velika fešta, ljudi su to zaslužili.

Vaša reakcija na temu