Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zlatko Dalić o čuvarima mreže: To je moja odluka, imam povjerenja u Kalinića

Zlatko Dalić o čuvarima mreže: To je moja odluka, imam povjerenja u Kalinića

Rekao sam već da grupa nije lagana

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić po povratku u Hrvatsku je rekao:

- Ovi igrači su toliko toga dali Hrvatskoj da nas jedan poraz neće pokolebati. Poraz je zaslužen, slabo smo igrali, ali bit će to bolje. Ono što je najvažnije je da budemo spremni za Wales.

Potom je dodao:

- Puno smo goilova iz prekida primili. To nije normalno, loša koncentracija, pad... Naravno da se moramo dići. Jedan poraz neće pokolebati mene ni njih, zahvalio bih navijačima na ogromnoj podršci u Mađarskoj. Iz poraza moramo izvući pouke. Rekao sam već da grupa nije lagana, nema lakog protivnika, pogotovo sad kad se svaka reprezentacija na nas nabrusi kao na prvake svijeta.

Na kraju je upitan i o vrataru... 

- Neću govoriti je li kriv Lovre Kalinić, Luka Modrić ili netko treći, kriva je ekipa. To je moja odluka, imam u njega povjerenja. Nažalost, primili smo dva gola, neću komentirati je li ili nije mogao bolje. To je naša odluka iza koje stojimo.

Vaša reakcija na temu