Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zmijavci: RNK Split pobijedio Croatiju lijepim golovima Kvesića i Radotića

Zmijavci: RNK Split pobijedio Croatiju lijepim golovima Kvesića i Radotića

'Crveni' su se plasirali u četvrtfinale Županijskog kupa gdje ih čeka Solin

Nogometaši RNK Splita pobijedili su u Zmijavcima momčad Croatije rezultatom 2:0 u osmini finala Županijskog kupa. Strijelci za 'crvene' su bili Kvesić u 39. minuti i Radotić u 67. minuti.

Susret je ovo koji se odigrao tek iz trećeg pokušaja s obzirom na to da su prethodna dva puta isti protivnici trebali odgađati dvoboje zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Igrači Zorana Vulića su očekivano dominirali od prve do posljednje minute te na koncu i rutinirano slavili.

Vrijedi istaknuti oba pogotka 'crvenih'. Mrežu domaćina je načeo Kvesić prekrasnim solo prodorom i još boljim udarcem u suprotne rašlje s 12-13 metara koji je bio neobranjiv za vratara Kragića.

Još ljepši pogodak je bio onaj Radotića sredinom drugog poluvremena kada je sjajno reagirao na ubačaj s desne strane i poluškaricama zakucao loptu u gol domaćina.

Dodajmo kako su prvi službeni nastup za RNK Split danas upisala i šestorica juniora - Matej Jukić, Antonio Samac, Frane Maglica, Toni Glavaš, Božo Mikulić i Kristijan Jakić.

U četvrtfinalu ovog natjecanja će 'crveni' igrati protiv Solina.

Croatia Zmijavci: Kragić, Prlić, Karoglan, Brnadić, Aračić, Marijo Šuto, Silić (od 65. Gudelj), Šabić (od 83. Marko Šuto), Marijan Šuto (od 71. Mrkonjić), Šalinović, Ćapin.

RNK Split: Duka, Radotić, Majstorović, Mikulić, Rugašević, Jakić (od 74. Glavaš), Kvesić, Jukić I., Jukić M. (od 80. Maglica), Bagarić, Samac (od 69. Grubišić).

Vaša reakcija na temu