Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Zoran Mamić: Nemamo profil igrača u obrani koji bi odgovorio na agresivnu igru

Zoran Mamić: Nemamo profil igrača u obrani koji bi odgovorio na agresivnu igru

Neću još reći da smo se plasirali u finale Kupa - kazao je trener Dinama

Nakon utakmice trener Dinama Zoran Mamić je rekao:

- Čestitke Hajduku, igrali su puno brže i s mnogo više želje nego u Kupu. Nismo odgovorili na njihovu agresiju, u obrani nemamo taj profil igrača da odgovori na agresivnu igru. Vjetar u leđa im je dao rani pogodak i junački su se borili do kraja.

Potom je dodao:

- Mi u pripremi utakmice nismo podcijenili Hajduk. Svakog protivnika treba respektirati. Bili smo svjesni da će Hajduk biti bolji jer ono u Kupu nije bilo pravo lice. Puno lopti smo izgubili na našoj polovici i dali Hajduku da brzo izlaze u kontre.

Nakon toga je zaključio šansama u Kupu i prvenstvu:

- Neću još reći da smo se plasirali u finale Kupa. Što se prvenstva tiče, mi smo prvi,. idemo dalje skupljati bodove. Respektirat ćemo svakog protivnika, istina je da smo jednu utakmicu u Rijeci već izgubili, ali našom glupošću. 

Vaša reakcija na temu