Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Zoran Nižić: Mislim da smo bolja ekipa i da prolazimo dalje

Zoran Nižić: Mislim da smo bolja ekipa i da prolazimo dalje

U Splitu ćemo morati biti konkretniji prema naprijed

Kapetan Hajduka Zoran Nižić nakon utakmice je rekao::

- Sigurno da možemo biti zadovoljni što nismo primili gol. Imali smo nekih šansi, nismo zabili, ali zadovoljni smo rezultatom.

O igri u nastavku je kazao:

- Možda smo pali zadnjih pola sata kada nismo imali toliko posjed i uvukli smo se Danteu u krilo. Oni su dosta vrtili strane, nisu nam napravili neke šanse, defenzivno smo dobro odradili utakmicu, a u Splitu ćemo morati biti konkretniji prema naprijed.

Imao je on priliku za završnici, 'bijeli' su stvorili neke prilike...

- Očekujem prolaz dalje. Brondby je prava domaćinska momčad, u prvih pola sata su krenuli dosta okomito, s dugim loptama iza obrane, ali mislim da smo danas jako dobro stajali iza. Možemo im napraviti još dosta problema u Splitu.

Krajnji rezultat je 0:0, sve je još na početku:

- Rezultat je pozitivan, ali varljiv jer gol u gostima će njima vrijediti duplo. Sigurno nećemo srljati, postavit ćemo se pametno, izvući ćemo pouke iz ovog susreta.

Čeka ih vjerojatno utakmica pred praznim stadionom...

- Od početka sezone ne igramo na Poljudu. Život ide dalje, dat ćemo svoj maksimum. Mislim da smo bolja ekipa i da prolazimo dalje.


Vaša reakcija na temu