Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zoran Nižić: Ne smijemo nikoga podcijeniti, Solin je ozbiljan drugoligaš

Zoran Nižić: Ne smijemo nikoga podcijeniti, Solin je ozbiljan drugoligaš

Osijek je puno bolja momčad od Istre, igramo na Poljudu, idemo na pobjedu

Hajduk u srijedu igra utakmicu osmine finala Kupa protiv Solina, ali razgovor sa stoperom Zoranom Nižićem počeli smo od prošle utakmice i remija s Istrom...

- Mislim da smo u toj utakmici izgubili dva boda, a ne osvojili jedan. Imali smo par jako dobrih šansi, dominirali. Katastrofalan teren je uzrokovao da nismo zabili, ali sad što je tu je, u nedjelju je već nova prvenstvena utakmica.

Stiže trećeplasirani Osijek...

- Osijek je puno bolja ekipa od Istre. Imamo cijeli tjedan da se pripremimo. Igramo na Poljudu, idemo na pobjedu.

Prije tog dvoboja njegovu momčad čeka ispit u Kupu...

- Ne smijemo nikoga podcijeniti, Solin je dobra ekipa, ozbiljan drugoligaš, Svi znamo da u Kupu zna biti neugodnoh iznenađenja, ali mi to ne smijemo dopustiti. Favoriti smo i moramo dobiti tu utakmicu.

Ulaznice su već rasprodane...

- Mislim da će biti fantastična atmosfera. Tamo je mali teren, gledatelji su praktički uz rub igrališta i bit će to dobra nogometna fešta. A mi nemamo što kalkulirati - idemo po pobjedu i prolaz.

Vaša reakcija na temu