Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Zoran Vulić: Dominirali smo, a Lokomotiva nam osim šanse u prvoj minuti i dva gola ništa nije napravila

Zoran Vulić: Dominirali smo, a Lokomotiva nam osim šanse u prvoj minuti i dva gola ništa nije napravila

Iz naših grešaka smo primili golove

Hajdukov trener Zoran Vulić nakon susreta je rekao:

- Bila je to utakmica u kojoj smo mi dominirali i iz naših grešaka primili golove. Lokomotiva nam osim šanse u prvoj minuti i dva gola ništa nije napravila, ali mi u završnici nismo bili konkretni.

Potom je pojasnio:

- Široko stoje oba naša napadača i kad probijemo stranu, onda nas nema u šesnaestercu. Pred nama su teški dani, ali samo treba raditi.

U sljedećem kolu stiže Rijeka...

- Svaka nam je utakmica teška, pogotovo što neće biti publike. Moramo se konsolidirati, svjesni smo kako nas zahtjevna utakmica očekuje. Mislim da možemo doći do bodova ako ponovimo ovakvo izdanje, ali bez dječačkih grešaka.

Upitan je i boji li se smjene.

- U ovom trenutku ne razmišljam o svojoj poziciji nego Hajduku.

Vaša reakcija na temu