Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Zoran Vulić: I Juranović je jedna od opcija za zadnjeg veznog

Zoran Vulić: I Juranović je jedna od opcija za zadnjeg veznog

Hajdukov trener je održao presicu uoči nedjeljne utakmice

 Hajdukov trener Zoran Vulić uoči utakmice protiv Lokomotive je rekao:

- Ovom prilikom bih htio čestitati Jadranu ulazak u Ligu prvaka, klub to zaslužuje.

Potom je nastavio o Lokomotivi:

- Dobra, mlada momčad, uvijek dovedu par igrača sa strane, za par godina ćemo ih vjerojatno gledati u Dinamu. Lokomotiva ima dobrih igrača, oni su prije godinu-dvije bili prvaci u juniorskom uzrastu, dobra škola baluna, ali nadam se da će se u ovom susretu i nas nešto pitati. Tu su Kastrati, zatim Ivanušec i Karačić koji mi se posebno sviđa. Imaju kvalitetnog vratara, dobra su i kvalitetna momčad, ali nikad se nisam opterećivao s protivnikom. Bit će dobri koliko im mi dopustimo.

Nema Hamze...

- Svaki nam je igrač hendikep, ali nećemo plakati, koga nema, bez njega se mora i može.

O imperativu je kazao:

- Nama je svaka utakmica finale, protiv Osijeka nismo dobro igrali, ali oni su više sretno nego kvalitetno pobijedili. Život ide dalje, ako budemo svi sto posto 'unutra' onda neće biti nikakvih problema.

Hoće li na zadnjem veznom posegnuti za nekim iz druge momčadi...

- S nama trenira pet-šest momaka iz druge momčadi, razmišljamo i o tim opcijama. Ne valja zbog jednog igrača mijenjati koncept, ali bit će promjena.

Upitan je je li možda Juranović opcija u sredini.

- Juranović je došao na toj poziciji, tako da je i on je dna od opcija za to mjesto.

Na kraju je zaključio:

- Mi moramo svaku utakmicu ići na pobjedu i tako ćemo se ponašati. Lokomotiva je dobra momčad, ali mi smo Hajduk i trebamo se tako postaviti.

Vaša reakcija na temu