Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Zoran Vulić: Momci iz druge momčadi su svojim igrama zaslužili da nam se priključe za utakmicu u Kupu

Zoran Vulić: Momci iz druge momčadi su svojim igrama zaslužili da nam se priključe za utakmicu u Kupu

Kup je zbilja opasan, a i sam sam kao trener to doživio na svojoj koži

Hajdukov trener Zoran Vulić uoči utakmice Kupa protiv Vrapča nije baš htio o derbiju s Dinamom.

- Prvo moramo razmišljati o Kup susretu protiv momčadi Vrapče, fokus nam je usmjeren isključivo prema tome, a potom ćemo se okrenuti derbiju s Dinamom koji nas u subotu čeka na Poljudu. Kup je zbilja opasan, a i sam sam kao trener to doživio na svojoj koži i zato moramo ući sa stopostotnim angažmanom.

Osvrnuo se strateg 'bijelih' na prošli prvenstveni sraz...

- Zadovoljni smo i sretni jer nam ova pobjeda puno znači u nedostatku bodova. Nije to sad ništa spektakularno, ali vrlo važno je da smo osvojili tri boda za ono što nas dalje čeka. Puno puta smo u prošlim susretima imali dominaciju, ali nismo imali završnicu. Normalno je da u zoni 20 metara driblingom, udarcima i situacijama jedan na jedan igrači rješavaju situaciju u svoju korist jer smatram da za navedene stvari imaju dovoljnu kvalitetu da to rade što češće.

U posljednja dva prvenstvena susreta 'bijeli' su postigli sedam golova, ali Hajdukov trener smatra da u igri ima još stvari koje treba popraviti...

- Zadovoljan sam efikasnošću u zadnje dvije utakmice, ali mogli smo postići više golova. Ne smije nam se događati da imamo vodstvo od 3:0 i da se dovodimo u nemirnu situaciju. Imamo nekakve crne rupe u igri koje moramo svesti na minimum. Vjerujem i nadam se da će to iz utakmice u utakmicu biti bolje i dolaze nam protivnici i susreti u kojima ćemo pokazati svoje pravo lice - prenosi hajduk.hr

Momčadi je u Medulinu priključeno i osam igrača koji će biti u konkurenciji za dvoboj u Kupu, a među kojima su i igrači koji su sudjelovali u pobjedi nad drugom momčadi Dinama..

- Drago mi je da su momci koji su igrali za drugu momčad odigrali dobro i da su svladali Dinamo. To je ono što me veseli i naravno da su svojim igrama zaslužili da nam se priključe za utakmicu u Kupu. Vjerujem da će i tu pokazati dobru igru. - zaključio je trener Vulić.

Vaša reakcija na temu