Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Zoran Vulić: Šteta što smo utakmicu zakomplicirali, ali došli smo ovdje pobijediti i nije nas ljepota interesirala

Zoran Vulić: Šteta što smo utakmicu zakomplicirali, ali došli smo ovdje pobijediti i nije nas ljepota interesirala

Čestitam mojim momcima na uloženom trudu, odigrali su dobru utakmicu

Hajdukov trener Zoran Vulić nakon pobjede protiv Istre (4:2) najprije je kazao:

- Prvo bih htio pozdraviti drage ljude ovdje koje poznajem i zahvaliti im na one dvije godine, na koje im se nisam zahvalio kada sam ovdje bio trener.

Potom je nastavio: 

- Došli smo ovdje pobijediti, nije nas ljepota interesirala nego tri boda. Zato smo došli, to smo i ostvarili. Šteta što smo utakmicu zakomplicirali, ali nismo mogli drugačije. Čestitam mojim momcima na uloženom trudu, odigrali su dobru utakmicu.

Objsnio je i lošije trenutke u igri:

- Nesvjesno smo se kod 3:1 povukli, Istra je kvalittno poentirala, oni imaju igrača koje bi ja volio u Hajduku. Oni su sve samo ne bezopasni. Želim im od srca sve najbolje, ali nakon Hajduka.

U srijedu je Kup...

- Uvest ću neke mlade momke koji su igrali za Hajduk II. Kup je opasna stvar, moramo biti oprezni, pravi i proći.

Kazao je da je rano za priču o Dinamu... 

- Za mene je rano, sad sam usmjeren na Kup. Doživo sam situacije gdje sam ispadao od slabijih klubova, ništa nije za potcjenjivanje, moramo se fokusirati na Vrapče, a od četvrtka i na Dinamo. 

Vaša reakcija na temu