Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Zoran Vulić više nije trener Splita, klupu preuzeo Goran Sablić

Zoran Vulić više nije trener Splita, klupu preuzeo Goran Sablić

Zahvaljujem se svima u klubu koji su mi još jednom pružili priliku da budem trener - kazao je Vulić

RNK Split i  Zoran Vulić su danas sporazumno raskinuli ugovor. Novi trener Splita je Goran Sablić koji je već danas preuzeo prvu momčad. 

Sad već bivši trener na odlasku je kazao:

- Zahvaljujem se svima u klubu koji su mi još jednom pružili priliku da budem trener Splita. Jednostavno, se zadnjih mjesec dana nakupilo dosta toga u meni, to nisam bio ja, došlo je do zasićenja i odlučio sam otići. Još jednom hvala klubu na ukazanom povjerenju, nadam se da će izboriti mjesto u Europi jer to zaslužuju, a ja im to od sveg srca želim. Bit ću najveći navijač Splita. 

Osvrnuo se i na svoj drugi mandat u Parku mladeži. 

- Mogu biti ponosan na sve što smo napravili, od finala Hrvatskog kupa, pa do ovih rezultata na početku sezone koji su nam osigurali mjesto među četiri najbolje ekipe. Uvjeren sam da ova momčad može biti još bolja, a novom treneru želim da ispuni ciljeve, te da pomogne Slavenu i Jozi Žužulu koji se maksimalno daju za ovaj klub - zaključio je Vulić. 

Vaša reakcija na temu