Foto: Dražen Biljak Zoran Vulić: Stariji igrači moraju preuzeti odgovornost na sebe!

Zoran Vulić: Stariji igrači moraju preuzeti odgovornost na sebe!

Caktaš je dijete kluba, tražio je zamjenu zbog tog koljena, ali ga nisam htio mijenjati. Lopez isto ima iskustvo, najvažnije je u ovom trenutku vratiti ga u život

 Hajdukov trener Zoran Vulić nakon pobjede nad Rudešom je rekao:

- Jedna teška i zahtjevna utakmica zbog psihologije koja se dogodila. Momci su reagirali odlično, iako su imali black-outa. Sve u svemu moram biti zadovoljan, zasluženo smo pobijedili protivnika koji je namučio Dinamo i Rijeku.

Je li bilo straha...

- Ne bih rekao da je bilo straha, od prve minute su igrači htjeli, morali smo doći do pobjede, nervoza je bila prisutna, sutra ćemo se odmoriti, a onda se odmah okrenuti Istri.

O davanju trake Caktašu je rekao:

- Stariji igrači moraju preuzeti odgovornost na sebe. Caktaš mora preuzeti odgovornost na sebe, on je dijete kluba. Tražio je zamjenu zbog tog koljena, ali ga nisam htio mijenjati. Lopez isto ima iskustvo, najvažnije je u ovom trenutku vratiti ga u život. Ako to uspijemo, stabilizirat ćemo obranu.

O zamjenama je kazao:

- Filipu fali utakmica, dobar je igrač, ali utakmice te čine igračem. Tu sam zamjenu s Bradarićem pripremao, dobro je bilo što smo imali dobar rezultat. Jairo je osjetio aduktor, a Jradi nije odigrao na razini koju sam očekivao od njega.

Kako ga se dojmio pljesak na početku utakmice...

- Nisam ga čuo koliko sam bio nervozan. Imao sam osjećaj kao da lebdim, kao da nije stvarnost.

Dosta se igralo okomitim loptama na Gyurcsa i Ivanovskog...

- Igra preko brzih bokova je povijesni osnov Hajdukove igre. Ima jedan igrač koji mi se jako svidio, a to je Hamza. On je dobar razigravač i trkač i mislim da mu je odlična pozicija kad igra sam iza. Daj Bože da do kraja prvenstva odigra na ovom nivou.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare