Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zvonimir Akrap: Niti me itko kontaktirao, niti uopće dolazi u obzir da naslijedim Kosa

Zvonimir Akrap: Niti me itko kontaktirao, niti uopće dolazi u obzir da naslijedim Kosa

Stipe Pletikosa ne može ni biti kandidat jer ne zadovoljava formalne uvjete

Nakon vijesti o sporazumnom raskidu suradnje s Ivanom Kosom, u eteru se kao jedan od mogućih kandidata za njegova nasljednika spominje Zvonimir Akrap, član Uprave Splitske banke za gospodarstvo i financijska tržišta...

- Niti to u ovom trenutku dolazi u obzir, niti me itko kontaktirao na tu temu. Fokusiran sam isključivo na svoj posao u banci, a utakmice Hajduka gledam kao navijač i predstavnik banke koja je s velikim zadovoljstvom nedavno potpisala novi sponzorski ugovor s 'bijelima' - rekao nam je Akrap.

Time je stavljena točka na njegovo potencijalno imenovanje u ovom trenutku, makar je javna tajna da je baš Akrap osoba koju bi mnogi istaknutiji članovi Našeg Hajduka voljeli vidjeti u Upravi ili Nadzornom odboru 'bijelih'. No, u ovom trenutku to nije opcija.

Što se Stipe Pletikose tiče, tu ne treba puno trošiti riječi jer on nema formalne uvjete. Još mu jedan ispit fali do završetka studija kineziologije, a školuje se i za UEFA A licencu. U perspektivi će Stipe sigurno moći biti valjani kandidat, ali sada nije. Uostalom, na ovom linku možete pogledati uvjete prethodnog natječaja

Vaša reakcija na temu