Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAGEDIJA U TUZLI Ubio ženu i dvoje djece pa skočio s 14. kata

TRAGEDIJA U TUZLI Ubio ženu i dvoje djece pa skočio s 14. kata

Očevid još traje

Tri osobe od kojih je dvoje djece, ubijene su u Tuzli, a muškarac koji je vjerojatni počinitelj tog zločina nakon toga je počinio samoubojstvo, prenose lokalni mediji.

Policija je intervenirala sinoć nakon dojave o tome da je muškarac skočio s balkona jedne stambene zgrade u naselju Stupine u Tuzli. Na tom su mjestu zatekli beživotno tijelo muškarca i započeli očevid, a tek danas su ušli u stan za koji se utvrdilo da je u njemu boravio i tamo zatekli mrtvu ženu te dvoje djece, piše Hercegovina.info.

Pozivajući se na neslužbene izvore, portal tuzlanski.ba navod kako je riječ o supruzi i djeci muškarca koji se bacio s balkona. Policija pod nadzorom tužitelja provodi istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ove tragedije.

Glasnogovornik tuzlanskog tužiteljstva Admir Arnautović izjavio je kako je potvrđena veza između samoubojstva muškarca i žene i dvoje djece čija su beživotna tijela otkrivena tek danas u stanu koji je koristila ista obitelj.  'Suprug i otac djece je počinio samoubojstvo skokom sa zgrade u istom naselju. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti vezane za ove događaje', izjavio je Arnautović.

'Očevid je i dalje u tijeku. Bit će izdane naredbe za obdukciju tijela preminulih, kako bi se utvrdili točni uzroci smrti.Također, bit će izdana naredba za DNK analizu, kao i druge istražne radnje i vještačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući način i sredstvo izvršenja tri ubojstva', rekao je glasnogovornik Tužiteljstva TŽ Admir Arnautović, prenosi Avaz.

Otkriven identitet muškarca

Tužiteljstvo nije objavilo identitet osoba koje su ubijene ni muškarca koji je počinio samoubojstvo, no lokalni su mediji prenijeli kako je riječ o Mujagi Čikušiću. On je navodno po struci medicinski tehničar.

U trenutku smrti bio je zaposlenik Kliničkog centra u Tuzli, a nedavno se vratio u BiH s privremenog rada u Njemačkoj. U nedjelju navečer ubio se skočivši s 14. kata nebodera nakon što je, kako se pretpostavlja, usmrtio suprugu i djecu. Djeca koju je prije toga ubio bila su malodobna. Prema informacijama žena je imala 34 godine, a djeca dvije i devet.

Nema potvrde da su do ove tragedije u toj obitelji zabilježeni slučajevi nasilja, a stanari u zgradi nisu ništa čuli niti vidjeli sve dok muškarac nije skočio s balkona.

Vaša reakcija na temu