Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot U BiH uhićene tri osobe koje se dovode u vezu s nestankom malene Danke Ilić (2)

U BiH uhićene tri osobe koje se dovode u vezu s nestankom malene Danke Ilić (2)

Tražili su novac za informaciju o djevojčici

Federalna uprava policije (FUP) uhitila je tri osobe koje su tvrdile da su povezane s nestankom djeteta u Srbiji, piše Dnevni avaz.

Pripadnici FUP-a lišili su slobode tri osobe temeljem Zakona o Interpolu Beograd, koje se sumnjiče da su putem TikToka objavile da imaju veze s nestankom djevojčice Danke Ilić (2) u Srbiji.

Oni su uhićeni na području općine Hadžići. Jedan od uhićenih zove se Basar i državljanin je Bosne i Hercegovine.

Istražitelji Odsjeka za Cyber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku djevojčice u Republici Srbiji, odnosno koje su tražile 50 tisuća konvertibilnih maraka za otkrivanje informacija.

Vaša reakcija na temu