Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CVITNI TRUDI 2019: Praznik cvijeća početkom svibnja u Splitu

CVITNI TRUDI 2019: Praznik cvijeća početkom svibnja u Splitu

Ugostit će brojne floriste

Udruženje obrtnika Split organizira 44. tradicionalni Praznik cvijeća 'Cvitni trudi 2019' koji će biti izložen u Dioklecijanovim podrumima. Uz Turističku zajednicu Grada Splita i Grad Split kao sponzore, tu su i 'Parkovi i nasadi' d.o.o kao suorganizatori. Praznik cvijeća bit će otvoren za građane 3. svibnja u 12 sati, a trajat će sve do 7. svibnja.

- Praznik cvijeća će ugostiti brojne floriste, kolege iz drugih dijelova Hrvatske: Siska, Zagreba, Ploča, Brača, Kaštela, Sinja, Rijeke , razne lokalne OPG-ove koji će prezentirati svoje cvijeće te rad naših vrsnih splitskih florista. Cvjetni aranžmani će prikazati živote i rad naših obrtnika-bačvara, poljoprivrednika, fotografa, urara i mnogih drugih zanimanja te ćemo našim sugrađanima i gostima prikazati kako se živjelo nekada. Vratit ćemo se u Palaču koja je vrvjela od malih obrtničkih radnji i još jednom podsjetiti kako su upravo obrtnici ti koji su sudjelovali u razvoju našeg grada - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu