Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OMIŠ EDU FREI ISPUNIO OČEKIVANJA Završio trodnevni program predavanja i radionica za dionike omiškog turizma

OMIŠ EDU FREI ISPUNIO OČEKIVANJA Završio trodnevni program predavanja i radionica za dionike omiškog turizma

Od 21. do 23. ožujka TZG Omiš okupio brojne predstavnike turističke ponude Omiša i okolice

Ove subote završen je prvi Omiš Edu Frei, trodnevno događanje u organizaciji Turističke zajednice Grada Omiša, kojemu je bio za cilj okupiti predstavnike turističke ponude Omiša i okolice te ih potaknuti na suradnju, razmjenu ideja i inicirati raspravu o različitim aktualnim temama.

Malu i veliku kongresnu dvorana Hotela Plaza od četvrtka do subote posjetilo je preko stotinu Omišana, koji su sudjelovali na vrlo zanimljivim i korisnim predavanjima i panelima. 


S ciljem edukacije svih aktivnih kreatora turističke ponude u Omišu i okolici, u ulozi predavača svoja znanja podijelili su dr. sc. Mijana Matošević Radić (Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije), Zrinka Marušić (Instituta za turizam Zagreb), marketing stručnjakinja Barbara Jagodić Slade, Nastja Logar (Ecobnb country manager za Sloveniju i Republiku Hrvatsku), Đurđica Šimičić (Feel IQM), Meri Čizmić Kraljević (Interligo), dr.sc. Vanja Kovačić, Tonći Ćuk iz Porezne uprave i Dragan Pivčević iz Upravnog odjela za turizam, pomorstvo i promet.


Posjetitelji su tako imali priliku prisustvovati predavanjima kao što su 'Zeleni marketing održive turističke ponude' i 'Vođenje apartmana i kuća za odmor', radionicama 'Novi trendovi u turizmu i ponašanje potrošača' i 'Edukacija online komunikacije' te panel raspravi pod nazivom 'Kako ispravno poslovati u turizmu', u kojoj su sudjelovali predstavnici Porezne uprave, Državnog inspektorata te Upravnog odjela za turizam, pomorstvo i promet SDŽ, uz moderatoricu Meri Čizmić Kraljević. 


Jučerašnji dan bio je posebno zanimljiv iznajmljivačima, kojima su se u jutarnjim satima predstavile tvrtke za solarne panele, tvrtke za održavanje i čišćenje, jedna turistička agencija, proizvođači sredstava za čišćenje te drugi ponuđači proizvoda i usluga.

Petra Bartulović, direktorica TZG Omiš nije skrivala svoje zadovoljstvo: Prvo izdanje manifestacije Omiš Edu Frei ispunilo je naša očekivanja. Drago mi je što naši sugrađani žele podignuti ponudu na višu razinu, izmijeniti iskustva i naučiti nešto novo. Ovim putem bih se htjela zahvaliti svim predavačima što su s nama proveli tri konstruktivna dana i pomogli nam unaprijediti turističku ponudu. Ovakvi događaji služe za razmjenu ideja i znanja te povezivanja svih dionika - drago nam je što smo u tome uspjeli! Veselimo se budućim izdanjima Omiš Edu Frei, s još više predavača i korisnih predavanja. Edu Frei je gotov, sada nas čeka to znanje primijeniti u novoj sezoni.


Vaša reakcija na temu