Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RADIONICA U KAŠTELIMA Kako kvalitetno prirediti manifestacije?

RADIONICA U KAŠTELIMA Kako kvalitetno prirediti manifestacije?

Klara Trošt Lesić će prenijeti znanje

Radionica 'Kako kvalitetno prirediti manifestacije i događanja u turizmu' održat će se u srijedu, 22. svibnja, s početkom u podne u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću. Radi se o događaju Smart Corner splitsko dalmatinski, a predavačica će biti Klara Trošt Lesić.

- Radionica je namijenjena djelatnicima turističkih zajednica, predstavnicima lokalne samouprave, udrugama civilnog društva i svim ostalim dionicima koji priređuju ili sudjeluju u priređivanju događanja i manifestacija na lokalnoj razini - naveli su organizatori.

Radionica se, dodali su, priređuje u cilju razvoja Splitsko-dalmatinske županije kao kvalitetne i konkurentne turističke destinacije, održivog razvoja kulturnih i prirodnih resursa te podizanju kvalitete turističkih proizvoda  i usluga.


Vaša reakcija na temu