Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Homeo Grapher / Pixabay SPALATO TRAVEL Vaš partner za uspješnu turističku sezonu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SPALATO TRAVEL Vaš partner za uspješnu turističku sezonu!

Agencija na sebe preuzima oglašavanje smještaja na vodećim svjetskim portalima, kompletnu komunikaciju s gostima, dočekivanje turista...

Nakon prošle, iznimno uspješne turističke sezone, pred nama je po svemu sudeći još jedna rekordna turistička godina. Grad je praktički od kraja ožujka pun turista, podaci za predsezonu su odlični kao i najave za samu špicu sezone.

Turistička agencija Spalato travel d.o.o. je osnovana s ciljem pružanja širokog spektra usluga u svim segmentima turizma s naglaskom na upravljanje smještajnim objektima. Bilo da je riječ o kući za odmor, apartmanu ili luksuznim sobama, njihov iskusni tim profesionalaca stoji na raspolaganju. Specijalizirani su za rad sa smještajnim objektima u centru Splita.

- Nemate dovoljno vremena da se u potpunosti posvetite vašoj nekretnini i iskoristite njen maksimalan potencijal? Obratite nam se s povjerenjem i našem stručnom timu prepustite upravljanje vašim objektom. Svakom partneru pristupamo individualno s ciljem uspostavljanja dugoročnog kvalitetnog odnosa na obostrano zadovoljstvo - poručili su iz Spalato travela.

Među ostalim, na sebe preuzimaju oglašavanje smještaja na vodećim svjetskim portalima, telefonsku i online komunikacija s gostima, dočekuju ih, a nakon odlaska turista objekt profesionalno očiste.

- Za više informacija posjetite www.spalatotravel.hr ili nas kontaktirajte na + 385 95 197 9151 i mail: info@spalatotravel.hr  - dodali su.

Vaša reakcija na temu