Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
WINE VIP EVENT: Vrhunski vinski znalci okupili se u hotelu Park

WINE VIP EVENT: Vrhunski vinski znalci okupili se u hotelu Park

Split i regija oko Splita opravdali su očekivanja te je pokazali da su top destinacija i regija za ovako kvalitetnu i lijepu priču, zadovoljni su organizatori

Dantes i Agencija Ricerca Mercato organizirala je u splitskom hotelu Park vrhunski event pod nazivom 'Konferencija vrhunskih vinskih znalaca - Wine Vip Event Split'.

- Split i regija oko Splita opravdali su očekivanja te je pokazali da su top destinacija i regija za ovako kvalitetnu i lijepu priču usmjerenu na edukaciju ugostiteljsko-turističke struke i na povezivanje naših ugostitelja s proizvođačima, a pokazalo se to ovim vrlo velikim događajem na kojem su uživali mnogobrojni gosti srednje Dalmacije - poručili su organizatori.

Radionice i predavanja su bili kvalitetni, a prezentirali su ih velika imena vrhunskih predavača sommeliera: Filip Savić, Mario Meštrović, Jure Andrijašević, poseban gost iz Austrije koji se već vrlo kvalitetno predstavljao Splitu i Dalmaciji Suvad Zlatić Suwi i vrlo posebna gošća iz Slovenije Mira Šemić koja je svojom prezentacijom zabavljala sve prisutne, a tu je bio i naš vrhunski kuharski trio Hrvoje Zirojević, Braco Sanjin i Ivan Pažanin

Došli su studenti s visoke škole Aspira, a događaj se održao pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske obrtničke komore, a u suorganizaciji Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Turističke zajednice grada Splita, Hrvatske gospodarske komore županijske komore Split i Obrtničke komore županijske komore Split i uz partnerstvo mnogobrojnih tvrtki.

- Hotel Park je bio dobar domaćin eventa s vrlo stručnim i kvalitetnim personalom. Okupilo se četrdesetak izlagača iz svih krajeva Hrvatske.  Wine Vip Event u fokus stavlja enogastronomiju, jedan od ključnih turističkih proizvoda na kojima treba graditi razvoj turizma u Hrvatskoj, ali i cjelokupni brend naše zemlje. Event je imao posebnu draž s radionicom sljubljivanja vrhunskih delicija s vinom pa su svi gosti na kraju eventa mogli uživati u svim tim jelima i delicijama u vrlo lijepom domjenku - zaključili su organizatori.

Vaša reakcija na temu