Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Božićni sajam: Badnjak je bio divan, a doček Nove godine senzacionalan

Božićni sajam: Badnjak je bio divan, a doček Nove godine senzacionalan

U video prilogu pogledajte osvrt Željko Alfirević na protekli Advent u Splitu

I ove godine posebno ukrašena i uređena splitska Pjaca kroz gastronomiju, glazbu, kulturu i druženja slavila je adventsko vrijeme. Vlasnik restorana NoStress, Željko Alfirević, na kraju Adventa za Dalmatinski portal rezimirao je ovogodišnje izdanje.

- Ove godine do unazad nekoliko dana imali smo idealne vremenske uvjete za ovo doba godine, tako da oni koji su posjetili splitski advent mogli su samo uživati. Izdvojio bih dva događaja na Pjaci koje smo tradicionalno proveli uz umjetni snijeg, Badnjak je bio divan, a uranjeni doček Nove godine senzacionalan - kazao je Alfirević.

Više pogledajte u video prilogu...

Vaša reakcija na temu