Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Četiri osobe ozlijeđene u sukobu navijača u Dugopolju, pogledajte video snimku tučnjave

Četiri osobe ozlijeđene u sukobu navijača u Dugopolju, pogledajte video snimku tučnjave

Tučnjava između pripadnika Torcide i Armade izbila je oko 16 sati

Četiri su osobe ozlijeđene u sukobu navijača Hajduka i Rijeke na izlazu s autoceste A1 u Dugopolju. Prema prvim informacijama, zadobile su lakše ozljede, a pomoć liječnika im je pružena na mjestu događaja. 

Tučnjava između pripadnika Torcide i Armade izbila je oko 16 sati. Od Antonele Lolić, glasnogovornice splitske policije, doznajemo da su policajci odmah reagirali i vrlo brzo razdvojili sukobljene strane. Oko 17 sati uhićene osobe su se privodile u policijsku postaju gdje će nad njima biti obavljena istraga.

- U ovim trenucima ne mogu reći koliko je osoba privedeno u postaju, ali radi se o većem broju osoba koje se dovode u vezu s narušavanjem reda i mira. Policijski službenici su odmah reagirali i tako spriječili eventualne ozbiljnije posljedice. Ovo je ujedno i jedino narušavanje reda i mira koje smo zabilježili danas, a koje se povezuje s javnim okupljanjem - kazala je ona.

Vaša reakcija na temu