Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte što o budućnosti novina kažu splitski medijski djelatnici

Pogledajte što o budućnosti novina kažu splitski medijski djelatnici

Cilj istraživanja bio je utvrditi komparativne prednosti tiskanih nad novim medijima

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je treća godišnja konferencija mladih znanstvenika pod nazivom 'Mladi znanstvenici: Znanost kao kultura neslaganja'. Na konferenciji je sudjelovalo 27 izlagača iz različitih znanstvenih sfera poput književnosti, povijesti, obrazovanja, komunikacije, politike i društva.

Studentice Poslijediplomskog studija Jezici i kulture u kontaktu, Filozofskog fakulteta u Mostaru, Ana Vučković i Antonia Klanac na znanstvenoj konferenciji izlagale su znanstveni rad na temu 'Budućnost tiska u kontekstu novih medija'. Cilj istraživanja bio je utvrditi komparativne prednosti novina nad novim medijima te istraživanjem pokušati  saznati  na koji način one mogu opstati i zadržati se kao tradicionalan medij. Svoje istraživanje odradile su u tri dijela, teorijskim navodima, anketnim upitnikom i izjavama medijskih djelatnika. 

Pogledajte što su na tu temu rekli vlasnik PR agencije VAJT Jerko Trogrlić, dopisnik agencije Central European News Ivo Šćepanović i urednik Dalmatinskog portala Mate Prlić

Vaša reakcija na temu