Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TORCIDA SE NARUGALA S BUKOVCEM: Na video današnje konferencije montiran recept za jastoga

TORCIDA SE NARUGALA S BUKOVCEM: Na video današnje konferencije montiran recept za jastoga

Konferenciju inicijative 'Bit će bili što su bili' obilježilo je gađanje psećim izmetom

Današnju konferenciju za medije inicijative 'Bit će bili što su nekad bili' obilježilo je gađanje psećim izmetom i mokrim pijeskom predsjednika Vedrana Bukovca i potpredsjednika Ivice Prnjaka.

Počinitelji su nepoznati, a sami Bukovac je nakon incidenta izjavio da napadače ne smatra navijačima već huliganima te je naveo kako ga to neće spriječiti da govori što misli.

Predvodnika ove akcije, poznato je, tereti se za određena kaznena djela, među kojima je najpoznatija afera 'jastog' (Akcija Kormilo) u kojoj se navodi da je s još 12 optuženih zadržao zapljenu s jedne ribarice koja je lovila tijekom lovostaja. Ovu optužnicu potvrdio je i Bukovac na današnjoj konferenciji za medije te naveo kako već godinama slučaj stoji u ladici bez pomaka.

Upravo iz te optužnice nastao je i videozapis koji kruži društvenim mrežama nakon press konferencije, a podijeljen je i na Instagram profilu Torcide. O čemu se radi pogledajte u priloženom videu.


Vaša reakcija na temu