Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO: Pogledajte najpopularnije objave Ane Bučević u kojima otkriva kako visokom vibracijom do zdravlja, novca, čuda...

VIDEO: Pogledajte najpopularnije objave Ane Bučević u kojima otkriva kako visokom vibracijom do zdravlja, novca, čuda...

Ministarstvo je podnijelo kaznenu prijavu protiv splitske motivacijske govornice

Ministarstvo zdravstva podnijelo je kaznenu prijavu protiv motivacijske govornice i životne trenerice Ane Bučević zbog nadriliječništva. Na taj su se korak odlučili nakon prijave psihijatra Hermana Vukušića koji smatra da su njezine metode liječenja opasne. 

Bučević je poznata zahvaljujući brojnim poznatim osobama koji tvrde da im je pomogla, uključujući i kćer Ivice Todorića Ivu Balent.  Organizira motivacijska krstarenja na kojima podučava o izbalansiranoj energetskoj razini koju naziva vortex i objašnjava ljudima kako je za njihovo stanje kriva energetska neravnoteža.

Među njezinim najgledanijim objavama na You Tube-u su vođene meditacije opuštanja i iscjeljivanja, za privlačenje novca i čuda. 

- Ako sve ovo primijenim na sebi i promijenim svoju vibraciju prema novcu, bit ću najveći živući dokaz da ovo funkcionira. Strastvena sam prema novcu, jer nedostatak novca ulazi u sve pore života, a jedna od najvećih iluzija je da novac i duhovnost ne idu skupa - govorila je Bučević objašnjavajući kako visokom vibracijom do novca.

Pogledajte neke njezine najpopularnije objave.






Vaša reakcija na temu