Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Pogledajte reakciju čovjeka kada je aplikacija Alex odgovorila da je Srbija najbolja vaterpolska ekipa na svijetu

VIDEO: Pogledajte reakciju čovjeka kada je aplikacija Alex odgovorila da je Srbija najbolja vaterpolska ekipa na svijetu

Ne zna ništa o Hrvatskoj, ali sve zna o Srbiji! - zaključio je iznervirani čovjek

Na Facebook stranci 'Chasing the Donkey Croatia & Balkans Travel' objavljen je video na kojem se vidi kako se djeca igraju s glasovnom asistenticom Alex, odnosno platformom s kojom se može razgovarati ili tražiti da odgovori na pitanja. 

Djeca su pitala Alex, koja 'govori' pomoću uređaja Amazon Echo odnosno bežičnog dvosmjernog bluetooth zvučnika, tko je najbolji nogometaš svijeta. Odgovor je bio Lionel Messi. Potom su upitali tko je najbolji tenisač svijeta, Alex je odgovorila Madison Keys. Do tada ih je stariji čovjek samo promatrao, a onda su djeca upitala koji je najbolji vaterpolski tim na svijetu. Alex je odgovorila: 'Dobro pitanje. Definitivno - Srbija!', na što je čovjek burno reagirao, razbio uređaj i poručio:

- Ne zna ništa o Hrvatskoj, ali sve zna o Srbiji! 


Vaša reakcija na temu