Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Kerum: Projekt na Starom placu bi se isplatio u roku sedam godina

VIDEO Kerum: Projekt na Starom placu bi se isplatio u roku sedam godina

Može se napraviti kongresni centar s garažama ispod, a na vrhu da ostane isti stadion kao šta je sada

Željko Kerum je objavio video o projektu na Starom placu kojega želi relizirati ako postane gradonačelnik.

- Ovo je pozicija i projekt među tri najveća u gradu. Znači, kongresni turizam je potreban Splitu da bi produžili turističku sezonu. Bez obzira šta neki govore da se ne može gradit, ovo je društvena zona (D zona) gdje se može napravit kongresni centar sa garažama ispod, a na vrhu da ostane isti stadion kao šta je sada - rekao je Kerum u videu.

- Svi ljudi i sve udruge koje su sada tu, ostale bi i dalje. Znači, ne bi se išlo nauštrb udruga i sportski h klubova. Svima bi se ostavila pozicija kakva je s tim da bi se ovo sve diglo na jednu visinu, odnosno na jedan nivo gdje bi ta zelena površina ostala. Potencijalni investitori postoje. Od prihoda od najma ovaj projekt bi se isplatio u roku od sedam godina - dodao je.

Vaša reakcija na temu