Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pilipović u Banovini: Ovo nije srušeno stablo, ovo je genocid i mislim da bi netko trebao kazneno odgovarati!

VIDEO Pilipović u Banovini: Ovo nije srušeno stablo, ovo je genocid i mislim da bi netko trebao kazneno odgovarati!

Rekao je i da smatra da bi dogradonačelnik Nino Vela trebao podnijeti ostavku

Kao što je i najavio, Robert Pilipović, došao je u Banovinu kako bi od odgovornih dobio odgovore na neka sporna pitanja. Ponovio je i da smatra da dogradonačelnik Nino Vela mora dati ostavku.

- On je sam rekao da nije točno to da su prekršili zakon, ali da ga nisu do kraja ispoštovali, a to znači da se sanacija odvijala nelegalno. Bilo bi bolje da je šutio i da nije ništa govorio. Mi se borimo za stručnost i transparentnost kada je u pitanju sanacija Karepovca, a nema ni jednog. Mislim da bi netko zbog svega trebao i kazneno odgovarati jer ovo nije jedno stablo koje se srušilo, ovo je genocid! - kazao je Pilipović.

Naglasio je kako je najvažnije da dobije odgovore i rekao da će te odgovore nastojati dobiti danas u Banovini.

- Čekam ljude koji će mi dati odgovore vezane uz sanaciju Karepovca, očekujem da će do mene doći oni koji imaju nekakav utjecaj i odgovornosti uz sanaciju Karepovca. Pisao sam im i otvoreno pismo u kojem iznosim sumnju da sredstvo kojim špricaju protiv neugodnih mirisa nije prirodno, nego kemijsko. Možda manje smrdi, ali nas više truju - poručio je Pilipović.


Vaša reakcija na temu