Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO RAZBOJNIŠTVA: Dubrovačka policija moli građane za pomoć

VIDEO RAZBOJNIŠTVA: Dubrovačka policija moli građane za pomoć

Traže muškarca koji ima između 40 i 50 godina

Dubovačka je policija objavila fotografiju i video snimku razbojništva koje se dogodilo 27. lipnja i zamolili su građane za pomoć. Traže muškarca starosti između 40 i 50 godina, srednje tjelesne građe i visine oko 180 centimetara. U vrijeme počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u traperice tamnije boje, crne tenisice i tamno zelenu prugastu košulju koju je nakon počinjenja djela skinuo i nastavio se kretati u tamnijoj majici kratkih rukava. 

- Molimo građane da, ako imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke, odnosno raspolažu korisnim informacijama o počinitelju ovog kaznenog djela, o tome obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail: dubrovacko-neretvanska@policija.hr - poručili su iz PU dubrovačko neretvanske.


Vaša reakcija na temu