Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski 'Evo ruke' u Đardinu ipak još sedam dana

'Evo ruke' u Đardinu ipak još sedam dana

Stiv Vučković je tražio od gradske uprave produljenje zbog 'ukradenog' tjedna na samom početku

Iako su nakon završetka Blues festivala u Đardinu koji počinje večeras  i traje tri dana, trebale otići i dvije kućice o čemu smo pisali, organizator Stiv Vučković nam je javio da je dobio dopuštenje za još sedam dana. O tome su ga, kaže, usmeno informirali iz gradske uprave oko 16 sati.

Split Blues Festival se, inače, održava prvi put u Strossmayerovom parku, nakon što je završila Revija urbane kulture - Evo ruke. 

Vučković je, podsjetimo, tražio od gradske uprave produljenje za sedam dana, koliko im je 'ukrano' zbog problema u početku oko cijelog koncepta. Na samom početku, podsjetimo, 11. lipnja, kada je počela Revija urbane kulture, u Đardinu je zamišljen koncept s glazbom i kućicama kao popratnim sadržajem, ali kako su prethodno nastali problemi s Gourmetom, koji je želio ostati duže od predviđenog, i nakon reakcije ugostitelja, Evo ruke je dobilo odbijenicu za svoj koncept koji je predviđao posebno izrađene kućice.

Kompromis se nakon više od tjedan dana našao niti na pola puta, s postavljanjem dvije kućice i šanka te  s radnim vremenom ukupno do 23 sata, a svirati se usred ljeta u Đardinu moglo do 22 sata.

I na ovaj koncept, Hrvatska interesna udruga ugostitelja se žalila, pisala otvorena pisma i tvrdili da se krši zakon. Dogradonačelnik Goran Kovačević ih je demantirao.

Inače, tijekom trajanja Evo ruke, otkrio nam je Vučković, 'sve moguće' inspekcije su ih obišle...

Vaša reakcija na temu